COVID-19

AEU’s bestyrelse har på baggrund af de seneste anbefalinger og restriktioner på universiteterne besluttet, at alle arrangementer med overnatning omlægges til rene eller delvis online forløb eller aflyses resten af året. Vi må gerne afholde 1-dags arrangementer med op til 100 deltagere.

Vi er derfor sammen med planlægningsgrupperne i gang med at gennemgå efterårets arrangementer for at se, hvordan vi kan afvikle dem forsvarligt og inden for gældende retningslinjer.

Status for de enkelte arrangementer vil fremgå af arrangementets hjemmeside. Tilmeldte til de enkelte arrangementer vil blive orienteret løbende.

Vi er løbende i kontakt med kursusstederne med henblik på at sikre, at du som deltager kan være helt tryg ved at deltage i vores arrangementer. Kursusstederne følger de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. 

Hvis et arrangement bliver aflyst pga. COVID-19, vil der ikke blive opkrævet deltagerbetaling, og allerede opkrævet deltagerbetaling vil blive tilbagebetalt. 

Med venlig hilsen

AEU-sekretariatet